Bel: 0113-855550

Over ons

Onze praktijk

Fysiotherapie Saija staat voor kwaliteit en kunde. Iedereen voldoet aan de eisen om geregistreerd te zijn in het big register. De ontwikkelingen binnen ons vakgebied staan niet stil. Het is dan ook een feit dat onze therapeuten blijven studeren om onze therapie op hoog niveau te kunnen aanbieden.

Wij werken aan de status om te functioneren als plus praktijk. Dit wil zeggen dat de praktijk aan hoge kwaliteitseisen in de toekomst zal voldoen.

Voor iedere klacht is een passende oplossing mogelijk en wij gaan dan ook graag, samen met u, op zoek naar de juiste oplossing en behandeling voor uw klacht. 

Fysiotherapie Saija, Yerseke & Goes kunnen u met uw klacht helpen. Allereerst is er een uitgebreid intake gesprek waarmee wij u gezondheidsprobleem in kaart brengen. Samen met u maken wij vervolgens een speciaal op u afgestemd behandelprogramma voor de juiste aanpak van uw lichaam.

 

Ons team

 

Jeffrey Saija – Eigenaar / Praktijkhouder Fysiotherapie Saija Yerseke & Goes

 

(foto)

 

 

In 2004 heb ik na een leuke studententijd mijn opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Na mijn studie kon ik gelijk aan de slag in een particuliere praktijk in Middelburg. Als snel was ik erachter dat werken in loondienst mij niet de voldoening gaf die ik in mijn werk wilde. Zelfstandig zijn en meer vrijheid vond ik belangrijk en daarom ben ik in 2006 samen met een 2 compagnons mijn eerste maatschap begonnen. Uiteindelijk hadden wij 5 praktijken en 14 therapeuten in dienst.

Ik heb een eigen visie en kijk op het vak en ik vind dat ik deze visie in mijn vorige werkomgeving niet voldoende kon uitdragen. Het is voor mij tijd dat ik een nieuwe uitdaging aanga om mijn kennis en passie voor het vak over te brengen in mijn eigen praktijk. Ik ben van mening dat alleen fysiotherapie niet genoeg is om de juiste zorg voor optimaal herstel te kunnen leveren, maar dat er breder moet worden gekeken. Na het volgen van vele cursussen en opleidingen hoop ik deze bredere kijk op klachten met u te kunnen delen.

Daarnaast ben ik van mening dat goede therapie samengaat met innovatie en goede apparatuur. Dit is dan ook iets waar ik veel mee bezig ben. In mijn vrije tijd ben ik op zoek naar nieuwe behandelmethodes en apparatuur. Zelf volg ik cursussen die vaak niet gecrediteerd zijn voor punten voor het kwaliteitsregister fysiotherapie. Hierdoor kan ik gezondheidsproblemen met andere behandelmethodes dan fysiotherapie behandelen. Denk aan osteopathie, chiropractici en orthomanuele geneeskunde.   

Zelf  ben ik weg van nieuwe innovaties. Dit is ook dan terug  te zien in onze behandel,- fitness apparatuur. 

 

Wilt u meer weten wat ik kan betekenen voor uw gezondheid? dan kunt u contact opnemen met onze praktijk. Button knop maak nu een afspraak