Bel: 0113-855550

Het laatste nieuws

Goed Nieuws ! Vanaf 4 mei mogen praktijken open onder strikte veilige voorwaarden.

Op 30 april heeft de overheid besloten dat wij onze behandelingen veilig en verantwoord kunnen opschalen. Dat betekent dat onze praktijk terug open is voor niet acute patiëntenzorg.

Helaas kunnen de medische fitness groepen nog niet opstarten.

Wanneer u klachten heeft kunt u contact opnemen via de telefoon (0113 855550), de mail (info@fysiotherapiesaija.nl) of via het contactformulier op de site (www.fysiotherapie-saija.nl/contact).  Wij zijn van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 13.00.


Voor de behandelingen in de praktijk gelden strikte algemene regels voor zowel therapeut als patiënt. Voor u betekend dit concreet:

- Kom alleen naar uw afspraak (bij begeleiding vooraf bespreken met therapeut)

- Kom stipt op tijd naar uw behandeling 

- Kom fris gewassen naar de praktijk, gebruik de alcohol ontsmetting bij binnenkomst van de praktijk

- Gebruik papieren zakdoekjes

- Neem uw eigen grote handdoek mee (zonder geen behandeling!) Wij gebruiken geen tafelhoezen.

- Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog

- Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand

- Geen handen schudden

- Maak zo min mogelijk gebruik van het toilet in de praktijk

- Kleed u thuis om

- Ben je ziek, heb jij of je nabije familie de afgelopen 14 dagen symptomen van COVID-19 gehad ? Annuleer de afspraak en blijf thuis !

Alleen als we ons samen aan alle voorwaardes houden kan de fysiotherapeutische zorg veilig en verantwoord opgeschaald worden!

Corona.

Door de corona maatregelen is het niet dat wij u niet kunnen helpen met uw klachten. We werken op dit moment enkel op een andere manier, om het voor u en voor ons zo veilig mogelijk te houden. In onze praktijk zijn zoveel mogelijk aanpassingen gedaan om veilig te kunnen werken ondanks het corona virus.

Onze praktijken zijn open en de behandelingen kunnen doorgaan mits u geen verkoudheids- of griepklachten hebt. Ook wanneer u langer dan twee weken geleden in een risicogebied bent geweest, maar geen griepverschijnselen, luchtweg- of verkoudheidsklachten hebt, kan de behandeling doorgaan. Mensen onder de 65 jaar behandelen we zonder screening. Mensen boven de 65 graag eerst telefonisch contact voor een screening.  Wij kunnen mensen boven de 65 jaar met luchtwegproblematiek, slechte gezondheid of coronabesmetting in directe omgeving niet behandelen om veiligheid voor u, anderen en onszelf te waarborgen.  Twijfelt u of u naar de behandeling kunt komen? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk.

Wanneer u klachten ervaart, kunt u ons telefonisch, per mail of via de site benaderen. Wij zullen dan een belafspraak met u inplannen om uw klachten in beeld te krijgen. Aan de hand van dit gesprek zult u meer duidelijkheid over uw klacht krijgen en waar mogelijk van advies voorzien worden (net als bij een eerste intake in de praktijk). Indien nodig kan er zelfs met behulp van E-Health een online oefenprogramma voor u opgesteld worden waardoor u zelfstandig aan uw herstel kunt werken. Wij werken binnen de praktijk met Mywellness E-health van Technogym. Dit kunt u thuis op de computer, laptop of via app op uw telefoon/tablet openen om de uw persoonlijke oefeningen te bekijken.  Bij deze oefeningen op maat zitten duidelijke voorbeeldfilmpjes en instructies waardoor het voor u makkelijker wordt om deze goed uit te voeren.
Door middel van periodieke evaluatie kunnen onze therapeuten de oefeningen aanpassen waar nodig/gewenst. Voor het maken van een (video-)belafspraak heeft u geen verwijzing nodig.Deze behandelingen op afstand zullen vanaf heden gerekend worden als een normale zitting fysiotherapie, en derhalve ook zo gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar.

Wilt u meer weten wat wij kunnen betekenen voor uw gezondheid? dan kunt u contact opnemen met onze praktijk. Button knop maak nu een afspraak.